dimecres, 21 de novembre del 2012

Dijous 15 de Novembre


La sessió d’avui l’hem dedicat a aprendre a cuinar un pastís de Cola Cao.
L’encarregada de guiar aquesta sessió ha estat na Iratxe, que ens ha explicat molt bé pas a pas el que havíem d’anar fent per a fer el nostre pastís.

Els ingredients necessaris per a fer el pastís de Cola Cao són: Llet, galetes, mantega i Cola Cao.




El primer pas a realitzar, és matxucar les galetes dins una borsa de plàstic per a fer trossets molt petits.
Després hi afegim la mantega, fins que quedi tot mesclada amb les galetes.
A continuació, hem d’afegir el Cola Cao hi mesclar-ho tot  per a que quedi una massa compacta.
Per últim, li afegim una mica de llet per a fer una mica més líquida la massa, encara que ha de quedar compacta.
Quan tenim la massa preparada, hem de ficar-li dins un recipient i donar-li forma, i ficar-la a la gelera.
Després d’un parell d’hores a la gelera, el pastís estarà llest per a degustar!

Aquesta sessió va ser molt interessant, ja que no sabia de l’existència d’aquesta recepta i mai l’havia degustat. A la vegada, és una recepta molt senzilla i ràpida per a realitzar a casa si tens poc temps per a cuinar. A més a més, Na Iratxe, com a bona mestra, ha fet que aquesta sessió sigui possible de seguir per totes les companyes, i així, hem passat una tarda molt agradable.
Us animo a tothom a provar de fer aquest pastís de Cola Cao. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada